Länkar

Blogg
Välkommen till vår blogg som handlar om matlagning i en vedbakugn. Här kommer vi att prata om hur man laga mat i en vedbakugn eller pizzaugn, som det även kallas. Vår stenbakugn är en modern vidareutveckling av en gammal modell som har funnits sen tusentals år. Den är helklädd med… . Miljövänlig, klimatsmart och hållbar matlagning.
E-handel från Wikinggruppen
Wikinggruppen som skapat denna webbutik erbjuder "färdiga" men samtidigt flexibla och anpassningsbara webbutiker till alla typer av företag. För en låg månadskostnad får du komplett sökmotorvänlig butikslösning med webbhotell samt även professionell och unik design av butiken enligt dina önskemål. Wikinggruppen är en helhetsleverantör som förutom e-handel även kan hjälpa dig med andra Internetrelaterade tjänster som nyhetsbrevslösningar, sökmotoroptimering, systemutveckling mm.
Häussler Backdorf
Hemsida till Häussler Backdorf i Tyskland.
Samarbetspartner
Hos oss får du personlig service och snabb leverans. I en butik ansluten till kvarnen kan du handla bl.a. mjöl av alla sorter, djurfoder, vitaminer, mineraler till alla djur, te i lösvikt, nymalet kaffe från egen kvarn. Fogas sortiment på djurtillbehör och presentartiklar .m.m.
Samarbetspartner
Gyllen Bageri- din lokala bagare. Vi värnar om de traditionella bakverken samtidigt som vi skapar de nya! Vår affärsidé är leverera färskt bröd och konditorivaror med högsta möjliga kvalitet och service till våra kunder på den lokala marknaden i Östergötland.
Samarbetspartner
På Cafè Gyllen kan du njuta av ett brett sortiment av högklassiga bageri, konditori & kallskänksprodukter, du gör det antingen i vår servering eller så köper du med dig hem från vår butik. Vår servering omfattar sammanlagt 200 platser i 2 plan inomhus och sommartid även en uteservering med lika många platser till. I vår butik finns förutom det produkter vi tillverkar själva ett utbud av produkter från lokala producenter samt choklad & te. Vi är idag ett 20-tal medarbetare fördelade på konditori, kallskänk, servering och brödbutik, vår ambition är att alltid ge dig som kund bästa tänkbara service tack vare väl utbildad och trevlig personal.
Samarbetspartner
Välkommen till oss på Linds konditori, vi finns i Linköping vid stora torget på adressen stora torget 3, Mårdtorpsgatan 27 i Ryd centrum & på US i norra entrén & O-huset. På Linds Konditori kan du njuta av ett brett sortiment av högklassiga bageri, konditori & kallskänksprodukter, du gör det antingen i vår servering eller så köper du med dig hem från vår butik.
Samarbetspartner
Hos oss på Fröö Gård i Norsholm finns nötkött, lamm och gris från djur som fötts och vuxit upp hos oss och vår granne. Vår gårdsbutik erbjuder hamburgare (högrevsburgare och chipotleburgare), korv och rökta köttdetaljer, allt från våra egna djur. Du finner även lammskinn, ägg, rapsolja, senap och annat lokalt mathantverk i vår gårdsbutik. Vi säljer vårt kött i vakuumförpackade bitar, oftast om cirka 1 kg. Vakuumförpackningen är en idealisk förpackning, mörningsprocessen fortsätter och resulterar i en saftig och mör köttbit redo att avnjutas.
Samarbetspartner
Eldrimner har, via Länsstyrelsen i Jämtland, regeringens uppdrag att bedriva ett nationellt resurscentrum för mathantverk för att utveckla och bevara kunskap om mathantverk.
Samarbetspartner
En pizza i Brygghuset för jobbargänget, symötet eller varför inte familjen. Vi har förberett allt när ni kommer och hjälper er igång med bakningen, sedan lämnar vi er och ni disponerar lokalen själva.
Samarbetspartner
Här hittar du recept från Sébastien Boudet, surdegsbagaren och konditorn som driver den populära bakbloggen Brödpassion.
Samarbetspartner
För er som gillar Ängslyckans hantverksgjorda bröd, så levererar vi regelbundet till REKO Uppsala, Local Food Nodes (Örbyhus/Tierp) samt Ängslyckans Brödkasse på SLU. Vi finns dessutom på några julmarknader i vinter, se nedan. Vår ursprungsmärkta Upplandskubb säljs av Karin's Skafferi i Uppsala.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla